Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Toiminta

Hoitajat

Tästä hoitajien kaapeille.

Huurteisessa on mahdollista päästä hoitamaan tallimme susia. Jokaisen suden esittelyssä lukee, onko sillä jo hoitajaa ja minkälaista hoitajaa susi tarvitsee - aloittelijaa vaiko jo kokenutta konkaria, jolla on kärvisällisyyttä hoitaa sitä. Hoitajana pääset osallistumaan tallilla järjestettäville tunneille ja osatessasi ratsastaa tarpeeksi hyvin, voit myös ratsastaa itsenäisesti suden aikatauluja ja tallin sääntöjä noudattaen. Suden hoitajana olet vastuussa eläimen hyvinvoinnista, vaikka tosin niiden ruokinnasta sinun ei tarvitse huolehtia - sen hoitavat tallimme ammattilaiset!

Hoitajia otetaan jokaista sutta kohden yksi, ihan vain sen takia että hoitajamäärät eivät pääse paisumaan ja jotta sudet voivat tutustua rauhassa hoitajansa kanssa (miettikääpä kymmenen innokasta talityttöä hääräämässä yhden suden ympärillä, huhhuh!). Hoitajan velvollisuuksiin kuuluvat suden perustarpeiden huolehtiminen ja silloin tällöin liikutuskin. Hoitajaksi voit ryhtyä täältä!

Huurteisessa susiamme hoidetaan hoitotarinoilla, joista voi ansaita virtuaalieuroja,(v€) joilla taasen voit ostaa hoidokillesi vaikkapa uudet hienot harjat tai uuden satulahuovan! Voit myös suorittaa erilaisia tallimerkkejä ja hankkia itsellesi niitä vaikkapa koko kaapin täyteen! Ja jos rohkeutta riittää, osallistu toki tallilla järjestettäviin satunnaisiin kisoihinkin, kenties onni potkaisee ja saat ruusukkeen kaappiisi komeilemaan. :)

 

Hoitajille

Tehtävät - Merkit - Hoitajien nurkkaus - Susien hoitokirjatKuukauden hoitaja

Kasvatus

Täältä näet pentuesuunnitelmat.

Tallimme teettää myös silloin tällöin pentueitakin, enimmikseen omien susiemme kesken. Valitsemme vanhemmat tarkkaan ja huolella, miettien niiden terveyttä ja hyvinvointia - heijastavathan ne sen pentuihinsa. Pentueita tulee vuodessa noin 1-4, mutta pyrimme pitämään susiemme määrän kuitenkin hillittynä, löytyyhän näille susille ostajia muualta harvakseen. Myymme harvoin susiamme muualle maailmalle, mutta jos myymme, siitä kyllä ilmoitetaan sivuilla.

Sudenpennut ovat tärkeä osa tallimme toimintaa, sillä tahdomme upean harrastuksen upeiden eläinten kanssa jatkuvan pitkälle ja leviävän ympäri maailmaa! Hoidamme siis pentueita aina hyvin ja tutustutamme ne ratsastukseen, käsittelyyn ja ihmisiin jo nuoresta pitäen - kuitenkin edeten rauhallisesti ja kulkien suden omaa tahtia.

Jos omistat joko naaras- tai urossuden, jonka haluaisit astuttaa jonkun Huurteisen suden kanssa, ota yhteyttä täältä.

Muu toiminta

Kilpailut ja muut kisat

Kilpailusuunnitelmat yms. täällä.

Huurteinen järjestää enimmikseen kilpailuja hoitajille ja muille tallilla kävijöille, onhan susitalleilu sen verran harvinaista että muualta osanottajia kilpailuihin ei paljoa satelisi - tosin tahtoessaan vierailijat voivat lainata Huurteisen susia kilpailuissa, mikäli tahtovat ja osaavat niillä ratsastaa. Teetämme enimmikseen estekilpailuita, mutta siellä täällä saattaa näkyä pienimuotoisia maastokisoja tai jotakin koulukisoilta vaikuttavaa. Kisoista voittajat saavat itselleen ruusukkeita, joskus jopa palkintojakin! Jos kilpailuviettiä siis on ja haaveilet ruusukkeiden haalimisesta, osallistu rohkeasti tallilla järjestettäviin kilpailuihin. ;)

Kilpailuiden tulokset suoritetaan aina puolueettomalla arvontakoneella. Myös tallin ulkopuoliset, omistivat sitten suden tai eivät voivat osallistua kilpailuihin vieraskirjassa ilmoittautumalla.

Leirit

Täältä näet tulevat/menneet leirit.

Viikon kestävä kesäleiri tallilla, pitkään valvotut yöt, pelloilla laukkaaminen, leirikisat- ja kasteet.. Jokaisen susifanin unelmakesä - ja tälläisiä kokemuksia myös Huurteinen järjestää. Useimmat leirit sijoittuvat kesälle, toisinaan pidetään myös niin syksy-, kevät- kuin talvileirejäkin, jokaisessa kuitenkin pääosana on päästä yhdessä kavereiden kanssa tekemään kaikkea hauskaa susien parissa. Ratsastamista, hoitamista ja hauskanpitoa kaikentasoisille ratsastajille, niin aloittelijoille kuin kokeneille konkareille. Mukaan pääsee ilmottautumalla vieraskirjassa, kun leirejä on tulossa ja niissä on vielä paikkoja vapaana.

Leirit suoritetaan siten, että niistä kirjoitetaan vähintään yksi tarina tai piirretään yksi kuva normaalisti oman hoidokin hoitopäiväkirjaan.

Yksityiset

Haluatko tuoda oman sutesi Huurteiseen? Tämä on täysin mahdollista niin kauan kunnes karsinapaikkoja on vain vapaana! Karsinapaikkaan sisältyy itse karsinan lisäksi ruokinta, perushoito, laitumien käyttö ja vapaa maastojen, kentän ja maneesin käyttö. Yksityisille voi hankkia myös hoitajia, tämä on täysin yksityisen omistajan päätettävissä. 

Lue enemmän yksityisen tuomisesta Huurteiseen →


Sivun koristekuvat: Tambako the Jaguar | lisenssi

 

Tämä talli on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2019 Huurteinen - suntuubi.com