Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Henkilökunta

Janesse Hiilijärvi

Janesse on tallin noin 30- vuotias omistaja, mutta tutummin hän käyttää nimeä Jane (suomalaisesti lausuttuna). Jane on lempeä, kuuntelee aina toisia ja tekee päätöksennsä oikeudenmukaisesti. Tahtoessaan hän osaa olla ankara, mutta Jane tunnetaan kyllä enemmänkin lempeästi auttavana ja vain harvoin näät häneltä tulleen raivonpuuskauksia -tälläisiäkin tapauksia kuitenkin on. Jos jotakin pahaa sattuu, tai vielä enemmän jos susille sattuu jotakin, Janesse raivostuu ja saattaa menettää malttinsa. Hän ei rupea huutamaan tai syyttämään ketään, mutta pahana tapana hänelle on muodostunut syytää itseään kaikesta. Ketään hoitajaa tai muuta tallinväkeä hän kuitenkaan harvoin syyttelee, ja leppyy ja pyytä anteeksikin nopeasti. Sudet ovat naiselle kuin perhettä - itseasiassa hänen esitellessään perhettään Jane tuskin koskaan unohtaa mainita rakkaita susiaan ja tallin muuta väkeä.

Janessen näät usein lainehtiva tukka vapaana ja rennot tallivaatteet päällään. Naisella on värjäämättömät ruskeanväriset hiukset ja vihertävät silmät. Janesse ei ole erityisen pitkä ja hän on varsin hyvässä fyysisessä kunnossa monien vuosien talleilun jälkeen. Janen näät kiertävän melkein missä tahansa tallilla, niin päätalossa, tallilla tai välillä juttelemassa yksinään susille. Jane toimii myös ratsastuksenopettajana ja pitää satunnaisesti tunteja Huurteisessa.

 

Työt tallilla: Hoitaa suurimmat osat järjestelyistä, paperitöistä, eläinlääkärin tilaamisesta yms., ratsastustuntien pito, ruokinta sillointällöin, siivoaa karsinoita ja tekee muita yleisiä hommia tallilla, liikuttaa susia satunnaisesti

Katriina Hiilijärvi

Katriina on muutamaa vuotta nuorempi Janessen sisar. Itseasiassa näitä kahta tuskin erottaa toisistaan ulkonäöllisesti (tosin Katriinalla on ruskeat lyhyeksi leikatut hiukset ja taivaansiniset silmät), mutta heti äänestä kuulee, kumpi on kyseessä. Katriina on kipakampi, tiukempi ja tarkempi versio Janessesta. Vaikka nainen onkin täysi tallityttö aina sisimmässään, tämä ei aina paista läpi. Jos satut laittamaan satulaa väärin suden selkään tai nousemaan väärältä puolelta selkään Katriinan nähdessä, voit olla varma että saat terävän huomautuksen ja sen jälkeen selostuksen siitä, miten oikeasti pitäisi tehdä. Välillä nainen osaa sitten käydä hermoille, mutta ilkeyttään Katriina ei sitä tee - hän rakastaa susia koko sydämmestään ja haluaa pitää huolta, että niillä on Huurteisessa hyvä elämä.

Jos satut paikalla Katriinan puhuessa yksinään susille lempeästi leperrellen, saat naisen luultavasti säikähtämään pahanpäiväisesti ja esittämään sitten kuin mitään ei olisi tapahtunut - tai jos olet onnekas, saat naisen hymyilemään lempeästi ja sanovan, kuinka ihania sudet osaavatkaan sitten olla. Katriina huolehtii Huurteisessa susien ruokinnasta, joskus myös liikuttamisestakin.

Työt tallilla: Kaikenlaiset tallityöt karsinoiden siivoilusta aina ruokintaan saakka, liikuttaa joskus susia

Pete Haapanen

Pete Haapanen on jo monia vuosikymmeniä täyttänyt mies, jonka tunnistaa lyhyestä harmaantuneesta tukasta, iloisesta hymystä ja lörpöttelevästä luonteesta. Pete on jo alkutaipaleilla Huurteisessa työskennellyt mies, joka huolehtii korjaustöistä ja muista teknisistä vioista. Pete on kova puhumaan ja avustaa innokkaita hoitajia mielellään, kertoen välillä huhuja ja välillä vinkkejä miten toimia eri susien kanssa - vanha mies kun tuntee jokaisen suden Huurteisessa kuin omat taskunsa. Pete on aina iloinen ja osaa kummasti piristää masentuneen hoitajan päivää positiivisilla kommenteillaan.

Jos satut huomaamaan esimerkiksi rikkoutuneen aidan, yms. käy etsimässä Pete ja huoumauta hänelle siitä - kestää hetki ja Pete on jo työn touhussa. Silloin tällöin Pete myöskin ruokkii sudet, jos esimerkiksi Katriina ei ole paikalla. Ei olisi myöskään täysin epänormaali näky nähdä miestä lakaisemassa tallin lattioita tai harjailemassa jotakin sutta.

Työt tallilla: "Jokapaikan- höylä", korjaustyöt, joskus ruokinta, lattioiden lakaisu yms., lumien auraaminen ja maneesin ja kentän kunnossapito

Eemeli Pietakoski

Eemeli on Huurteisessa ratsastuksenopettajana toimiva noin 20- vuotias nuori mies. Aluksi puoleensavetävistä sinistä silmistä, blondista lyhyestä tukasta ja hurmurin hymystä voisi luulla, että Eemeli on se kylän suosituin mies. Vastoin kaikkia luuloja Eemeli on kuitenkin susiin täysin hurahtanut nuorukainen, joka Huurteiseen ratsastuksenopettajaksi päätyi ystävänsä Janessen kehotuksella. Eemelin voisi luulla olevan Huurteisessa vain aiheuttamassa kaaosta tallityttöjen keskellä - hän tulee auttamaan satulavyön laitossa, juttelemaan hymyillen hurmaavasti, kehuu ratsastustunnilla erityisesti jotakuta.. Nuorukainen itseasiassa pitää kovasti tälläisestä, ja joskus tosiaankin ärsyttää tyttöjä tahallaan - joko Katriinan suusta tuleva terävä huomautus tai Janen leikkimielinen kiusoitus saa Eemelin kuitenkin takaisin normaaliksi itsekseen.

Eemeli on oiva ratsastuksenopettaja ja keskittyy kyllä halutessaan täysin työhönsä. Hän on kannustava, sopivan ankara mutta samalla lempeä. Hän osaa arvioida jokaisen tason ja opettaa juuri sellaisia asioita. Eemeli tekee aina asiansa loppuun saakka eikä jätä mitään puolitiehen - jos susi kieltäytyy esteestä kerta toisensa jälkeen, hän laittaa ratsastajan hyppäämään niin monta kertaa kunnes este ylitetään. Eemeli tuntee jokaisen suden todella hyvin ja nämä eläimet ja Huurteinen pitävät tärkeää paikkaa hänen sydämmessään.

Eemelillä on yksi tunnettu heikkous - sudenpennut. Joka vuosi poika antautuu täysin näiden suloisten otusten hoitoon ja hänet näkee lepertelemässä niille kuin itse emo pennuilleen. Eemeli ei vain voi yksinkertaisesti mitään sille, että nähdessään tälläisen suloisuuden hänen on pakko ruveta paijaamaan sitä.

Työt tallilla: Kaikenlaiset tallityöt, ratsastuksenopettajana toimiminen, ruokinta, karsinoiden siivous, susien liikutus

 

Tämä talli on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2019 Huurteinen - suntuubi.com