Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Huurteisen Darius

Virallinen nimi: Huurteisen Darius

Laji & väri: Susi, tummanruskea Ikääntyminen >>

Kutsumanimi: Arus

Säkäkorkeus: n. 145cm (ei varmistettu) Hoitaja: Etsitään!

Sukupuoli: Uros

Syntymäaika: 1.1.2014 - 4v Omistaja: Zaaga / Huurteinen

Luonne

Arus on rento ja tyyni susikamu. Sen ilme on usein veikeä ja viestittää, että nuori uros ei paljoa hermoile. Rauhallinen uros on varma askeleistaan ja tutustuu mielellään uusiin tuttavuuksiin, niin muihin eläimiin kuin ihmisiinkin. Arus osaa olla todella veikeä kaveri ja saa usein surullisimmankin hymyn kaartumaan ylöspäin. Se on helppo käsitellä ja luotettava ratsu ja hoidokki etenkin aloittelijoille - se tarjoaa silti ammattilaisillekkin haastetta ja toimintaa, jos vain itse niin tahtoo. Joskus uudet esteet ja uusi ruokakippo karsinassa saavat Aruksen hämmästyksen ja epäilyksen valtaan - se katsoo korvat luimussa ja silmät viiruina estettä, mutta hetken uuteen asiaan totuttellessa se on taas rento ja tyyni.

Arus on jokseenkin laiska ja vasta lämmittelyn jälkeen se lähtee kunnolla käyntiin. Tämän jälkeen Arus on kunnolla menossa mukana ja tottelee ratsastajaansa mukisematta. Arus nauttii laukkailemisesta ja se ei hengästy helpolla, joten pitkiä ja hikeä niskaan tuovia harjoituksia haluaville Arus on loistava valinta. Se vaatiikin runsaasti liikuntaa ja sellaisille hoitajille, joilla on sitä aikaa liikuttaa, Arus on mainio ja täydellinen hoidokki.

Urossusi on aikalailla kaikkiruokainen - sille kelpaa liha, kuivamuona, marjat, herkut, makkaranjämät.. Kaikki mikä on syötävää, päätyy Aruksen mahaan muutamissa sekuneissa.

Sukutaulu

i. Tuntematon ii. Tuntematon
ie. Tuntematon
e. Tuntematon ei. Tuntematon
ee. Tuntematon

Jälkeläiset ja kasvatus

Ei jälkeläisiä. 

Ei ole tehty vielä jalostustarkastusta.

Terveys

Odottaa eläinlääkärin tarkastusta.

Tavarat

   

Arukselle hankitaan sekalaisesti erivärisiä tavaroita.

Huomioitavaa

Ratsastaessa:

  • Suojia ei tarvitse käyttää, mutta paljon hypittäessä ne olisi syytä laittaa etujalkoihin.

 Hoitaessa:

  • Tulee hoitaa käytävällä hyvin kiinnitettynä.
  • Yli -15 pakkasella toppaloimi ulos ja fleeceloimi sisälle, sadekeleillä voi laittaa sadeloimen.
  • Mieluiten riimu laitumellakin, uros kun tykkää joskus kiemurrella riimua laittaessa.

Arukselle etsitään etenkin sellaisia hoitajia, joillla on aikaa liikuttaa sitä. Myös päättäväisyys ja oma-aloitteisuus ovat hyvästä tämän uroksen kanssa.

Päiväkirja

Tästä Aruksen päiväkirjaan →

Löytö 1.2.2015 "Oli sunnuntai, kello oli jotain lähemmäs yhtätoista. Olin vieläkin sängyssäni, en millään jaksanut nousta ja sipsutella alakertaan syömään aamupalaa. Pakko kai se oli, sillä jos en kohta nousisi, isä ei varmaan edes päästäisi minua Huurteiseen hoitamaan Arusta. Olin eilen ollut siellä ensimmäistä kertaa, ja minusta ainakin Arus oli aivan ihana susi. En minä niihin työntekijöihin sillä tavalla tutustunut... En edes muista nimiä. Ajatukseni katkaisi yhtäkkisesti isäni huudahdus alakerrasta.." - Diana

Jatka lukemista foorumilla! →

Kilpailukalenteri

Ei ole vielä kilpaillut.


Eläimen kuva: Ucumari lisenssi

 

Tämä talli on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2019 Huurteinen - suntuubi.com