Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Suden astuttaminen

Onko sinulla uros - tai narttususi, jonka haluaisit astuttaa jonkin Huurteisen suden kanssa? Tämä on täysin mahdollista, kunhan ensin huomioit seuraavat asiat:

  • Sutesi on kaikinpuolin terve ja voi hyvin, sillä ei ole sairauksia yms. Sutesi luonne on myöskin hyvä ja sen pitäisi tulla toimeen muiden susien kanssa. Sudella pitää olla myös siistit sivut ja ehdottomasti lailliset kuvat.
  • Astutus taphtuu joko täällä Huurteisessa tai sinun sutesi luonna - asiasta voidaan keskustella.
  • Astutusmaksu on 100v€. Jos haluat pitää sutesi vuorokauden täällä meillä Huurteisessa astutuksen vuoksi, se maksaa ylimääräiset 20v€.
  • Nartun omistaja saa pitää pennut, ellei asiasta toisin sovita.
  • Kun pennut syntyvät, siitä tulee ilmoittaa tänne meille Huurteiseen (ja vastaavasti me ilmoitamme teille, jos narttu on täällä).
  • Nartun omsitajan tulee luoda pennuille sivut ja niiden sukupuihin tulee meriktä Huurteisesta löytyvä vanhempi ja linkki tämän sivuille.

Jos kaikki tämä on kunnossa, voit lähettää lomakkeen matkaan! Jos sivuillasi ei ole vieraskirjaa tai muuta yhteydenpitovälinettä, laita yhteydenotto- osioon sähköpostisi. Maksut maksetaan Jupiterin kautta, jos et omista Jupiter- tiliä, laitan maksut sähköpostiisi astutuksen jälkeen.

(Mahdollinen Jupiterin pankkitili):

Sivujesi osoite:
  (Pakollinen)
Astutukseen tarjoamasi susi:
  (Pakollinen)
Huurteisen susi:
  (Pakollinen)


 

Tämä talli on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2019 Huurteinen - suntuubi.com