Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Mainosvieraskirja

 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Rävdala Ridklubb
Kotisivut: http://ravdala.suntuubi.com

31.05.2018 14:15
Uusi ratsastuskoulu avataan!

Tervetuloa osallistumaan koulu- ja esteratsastuskisoihin Rävdala Ridklubbille Ruotsin saaristomaisemiin. http://ravdala.suntuubi.com/fi/Ridklubb/Avajaiskisat%202.-3.6.%21/

R äddis on varsin perinteikäs ratsastuskoulu ripauksella vanhan kartanomiljöön aavemaisia tarinoita, tallinväen suhdekiehkuroita ja omintakeisen kylän seikkailuja.

-> Hevosillemme otetaan hoitajat ja järjestämme hauskoja ratsastustunteja kaiken ikäisille - ja tasoisille.
-> Me tarjoamme myös majoituspalvelut kartanomaisemissa - varaa talliporukallesi kesän ikimuistoisin reissu!

Tervetuloa nauttimaan ihanasta hevoskesästä,

<3 RR

Nimi: Julianna
Kotisivut: http://vale.suntuubi.com/

02.03.2015 16:31
▼ Tervehdys seikkailija. Kaipaatko elämääsi hurjaa taistelua tai sitten sopuista klaanielämää? Maailmamme tarjoaa edellämainitun puristettuna neljään klaaniin; Puroklaaniin, Nummiklaaniin, Pimentoklaaniin & Ukkosklaaniin! Aiotko palvella klaaniasi uskollisesti loppuusi asti? Kaikki on sinun käpälissäsi. ▼

Käy tsekkaamassa vuoden 2015 alussa valmistunut mielenkiintoinen susilla pelattava klaaniroolipeli Vale!

Sydämellisin terveisin, Julianna ja roolipelaajamme

Nimi: Destiny
Kotisivut: http://future.suntuubi.com/

23.02.2015 18:43
Onko sivusi vailla kävijöitä? Tai haluatko löytää jonkun ihanan sivun? Jos haluat vaikuttaa näihin kysymyksiin, tule Futureen, vaikka vain kurkkaamaan! Future tarjoaa mahdollisuuden kuuluisaan tulevaisuuteen! Onnea matkaan!

Nimi: Jarl
Kotisivut: http://www.dalbyasaga.suntuubi.com/

20.02.2015 20:35
On vuosi 890 jälkeen Kristuksen. Talvi on kylmä, mutta alkaa jo taittua, ja itäisen meren takaa kuuluu huhuja Rusinmaan ja Fennien kauppiaista. Laaksolaisten saaga alkaa kirjoittajiensa toimesta pikkuhiljaa käynnistyä, ja toivottaa tervetulleiksi kaikki halukkaat.

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://pirunluoto.suntuubi.com

09.02.2015 22:39
Pirunluoto on 15. marraskuuta 2014 valmistunut lämminhenkinen harrastetalli, joka painaa värikkäällä talliporukallaan, monipuolisella toiminnallaan ja persoonallisilla hevosillaan jokaiselle kävijälle mieleen painuvan virtuaalisen elämyksen! Pakene kaupungin melua sekä mahdottoman tressaavaa arkea Suomen kuvankauniisiin maalaismaisemiin ja tunne rentoutuvasi upeiden vaelluksien aikana! Ota kaikki ilo irti leireillä, joilla vilisee mahdollisesti kourallinen tallityttöjä hoitohevosineen ja unohda hetken kiireet! Haluatko ottaa suureman askeleen kohti hoitajan pestiä ja uppoutua rennon tallielämän syvyyksiin? Siinä tapauksessa kehottaisin sinua jatkaan eteenpäin tallin uumeniin.. :3

Nimi: Minttu
Kotisivut: http://maryannel.suntuubi.com/

08.02.2015 12:50
Astelet hiljakseen metsikössä. Kuuntelet lintujen leppoisaa laulua, etkä huomaa mitään erikoista. Hyräiletkin hiukan. Sinua ei pelota, vaikka olet ensimmäistä kertaa metsässä. Samassa kuulet puskasta rasahduksen. Käännyt katsomaan hiukan peloissasi sivulle. Metsä on äkkiä usvainen, ja ilma kosteaa ja kylmää. Pensas ei enää rapistele, mutta peräännyt silti peloissasi kauemmas.
"Kuka siellä..?" Kysyt varovasti karvat pystyssä. Kuin vastaukseksi, esiin astelee tumma kissa. Hän huokuu kunnioitusta ja pientä pelottavuutta katsoessaan keltaisilla silmillään omiin silmiisi.
"Kuka olet?" naukaiset. Kolli hymyilee kylmästi ja istahtaa.
"Olen Varjotähti, Havuklaanin päällikkö." Kummastelet, mitä tuo tarkoittaa, mutta esiin astuu myös kolme muuta kissaa. Eräs laikullinen naaras astuu aivan eteesi ja sanoo:
"Olen Minttutähti." Sen sanottuaan kissa perääntyy, ja esiin astuu sinertävä naaras, joka hymyilee pehmeästi. katsot häntä silmiin.
"Olen Taivaantähti." kissa kuiskaa ja katoaa muiden joukkoon. Nuolaiset turkkiasi hämmentyneenä. Vielä on jäljellä yksi kolli.
"Olen Hiiritähti..." tuo sanoo. Yhtäkkiä kauempaa juoksee ruskea naaras, joka huudahtaa:
”Älkää unohtako minua! Olen Varpustähti!” Sen jälkeen hiljaisuus laskeutuu ja tunnet olosi hieman vaivaantuneeksi. Kissat katsovat sinua pitkään, kunnes Minttutähti kuiskaa:
"No? Aiotko liittyä meihin? Aiotko elää uskollisena klaanillesi ja saalistaa sille ruokaa? Aiotko noudattaa soturilakia, ja auttaa klaanitoveriasi, vaikka henkesi uhalla? Oletko valmis aloittaa seikkailusi täällä?" katsot naarasta päättäväisin silmin ja astut askeleen eteenpäin avaten suusi...
Mitä vastaat? Se on ihan omissa päätettävissäsi, me emme sitä voi tehdä. Toivottavasti viihdyt.

♦♦♦
Tervetuloa, tämä on soturikissaroolipeli. Klaanit ovat Lumiklaani, Yöklaani, Aurinkoklaani, Varjoklaani sekä kauempana sijaitseva Sulkaklaani. Myös omia niin kutsuttuja klaaneja voi tehdä, mutta niille on kriteerit, joita on noudatettava. Myös epämääräisiä erakkolaumoja voi tehdä, joita ei lasketa klaaneiksi.
Mutta astu vain toki sisään, Minttu YP ei ole mikään paras ylläpitäjä, mutta yrittää silti parhaansa muiden kanssa.
♥ Minttu
~Kuin myös Dei/weed ja Dying Feenix~

Nimi: Lyra
Kotisivut: http://tkamicitia.suntuubi.com

06.02.2015 07:55
Amicitia on virtuaalinen Iso-Britanniassa sijaitseva taikakoulu. Koulussamme luot oman hahmon, joka voi olla oppilas, opettaja, haamu, kotitonttu, räyhähenki, maalaus, riistanvartija, sairaanhoitaja tai vahtimestari.

Voit liittyä ympäri vuoden jäämättä jälkeen muista oppilaista. Sen jälkeen voit kirjoittaa tarinoita hahmosi elämästä, pelata huispausta, osallistua kokeisiin, vierailla Viistokujalla ja Tylyahossa, kirjoittaa Päivän Profeettaan tai tehdä vaikka kirjan. Vain mielikuvitus on rajana!

Nimi: Deianeira
Kotisivut: http://www.ombria.suntuubi.com/

02.02.2015 16:27
Uskallatko avata oven Ombriaan ja löytää täysin uuden maailman? Sivulistaus Ombria listaa sivut niin maasta kuin muistakin ulottuvuuksista. Lisää oman maailmasi ovi muiden joukkoon!

Nimi: Jivi
Kotisivut: http://merkurius.w2.fi/

27.01.2015 15:54
Tervetuloa Merkuriukseen, vuoden 2015 alussa perustettuun kaohoitolaan, jossa on aktiivinen ylläpito. Hoitajia kaivataan :)

Nimi: Mustikki
Kotisivut: http://antimatter.suntuubi.com/

24.01.2015 16:43
Pokemon -aiheinen impro taritsee piirtäjiä :)! Juoni etusivulla.

Nimi: Iida VRL-12644
Kotisivut: http://vtvalhe.suntuubi.com/

24.01.2015 08:38
Moi kaikille!
Kaskela on uudistanut hieman toimintaansa, ja nykyään meiltä voi ostaa tuontihevosia, joita ylläpitäjä välillä tuo matkoiltaan. Kasvatustoimintamme on päässyt hyvin vauhtiin ja hevoset on saanut jo VRL:llän alaisia sijoituksia.
Jos tammasi on sulhoa vailla, tulehan ihmeessä kyselemään meiltä astutuksia, orimme ovat aina varattavissa. Teemme myös tilausvarsoja, mikäli varsaa olet vailla.
Tallityöntekijätoiminta vastaa hoitajatoimintaa, mutt on paljon sitä rennompa, pitkät stoorit on historiaa, ja pääset työskemtelemään Kaskelan arjessa kirjoittaen lyhkäsiä tarinanpätkiä.

Tervetuloa!
Vierailuanne odottaen, Iida VRL-12644

Nimi: ninja
Kotisivut: http://radiance.suntuubi.com/

17.01.2015 23:05
Kaipaatko arvostelua sivustollesi? Perusteellisen ja huolellisen arvostelun voit nyt tilata Radiancesta. Tervetuloa! ♪

Nimi: Koirasusi
Kotisivut: http://nomad.suntuubi.com/

14.01.2015 19:55
Tervetuloa kohtaamaan todellinen kohtalosi ja kamppailemaan elämäsi puolesta - rakkaan ystäväsi ja laumasi puolesta. Avaa siipesi, teroita kyntesi, voita ankara luonto ja ole elämäsi todellinen taistelija!

Aarnikotkaroolipeli Iuengtur Viator

Koirasusi || Ruska

Nimi: Daiana
Kotisivut: http://www.cherryb.suntuubi.com/

14.01.2015 08:50
Kaipaako sivusi julkisuutta? Ei hätää, horroksestaan herätetty Cherry Blossoms on sivulistaussivu, joka listaa kaikenkarvaiset sivut. Tervetuloa!

Nimi: Kirkassydän
Kotisivut: http://draugur.suntuubi.com/

03.01.2015 17:16
» Suuri, mustavalkoinen eläin kohotti jykevän tassunsa valmiina murskaamaan ruskearaidallisen kissan, jonka toinen korva oli revennyt ja vuoti verta. Raskas eläin oli kuitenkin kissaa hitaampi ja kun tämän käpälä laski, kissa oli jo iskenyt hampaansa hyökkääjän korvaan. Mäyrä ärisi ja yritti irroittaa kissan siinä kuitenkaan onnistumatta. Mäyrä kääntyi pakoon ja raidallinen kissa iski tätä vielä takapäähän. Pakenevan mäyrän silmissä oli kuitenkin kostonhimoinen katse - tämä taistelu ei ollut ohi. «

Draugur on tammikuun alussa perustettu Soturikissoihin pohjautuva roolipeli, jossa klaanien sijasta on laumat Rhodos, Zajar, Graus ja Nadal. Kissat ovat sodassa mäyriä vastaan, jotka aikovat kostaa muinaisen taistelun Myrskyklaania vastaan.

Nimi: Hopeatähti
Kotisivut: http://hopsunmetsa.suntuubi.com/?cat=16

03.01.2015 16:33
Hei, tervetuloa!

Tulkaas katsastamaan aktiiviset, vastaloittaneet soturikissa sivut! Kaipaan kipeästi liittyjiä ja vähän parempi, sekä laadukkaampi (xD) esittely teksti on itse sivuillani. See ya all there.
~Hopsu

Nimi: Emppu
Kotisivut: http://emilia121.suntuubi.com/

02.01.2015 10:56
Tervetuloa!

Tallillamme on nyt paljon hevosia jotka kaipaavat kipeästi hoitajia! Etsimme aktiivisia hoitajia jotka kirjoittavat tarinoita vähintään kerran kuussa! Jos kykenet tähän tulehan hoitamaan! Nyt myös yksityishevonen Lionheart etsii ystävällisä ja aktiivista hoitajaa!

-Emppu & kauraturvat

Nimi: Silver
Kotisivut: http://silverflutter.suntuubi.com

29.12.2014 16:54
Oletko aina etsinyt pokemon hoitolaa jossa on ylläpitäjä joka oikeasti välittää työstään? Mutta miltä kuulostaisi hoitola, jossa ylläpitäjä on niin omistautunut pokemoneille, että on aivan tehnyt keksityn alueen jossa kuhisee 90 uutta, itse keksittyä pokemonia? Astu sisään Pokemon Hoitola ShinyWinteriin, hoitolaan jonka nimi vaihtelee vuodenajan mukaan, ja ole osa pientä hoitolaa jossa ystävät yhdistyvät!

~Silver, SW:n ylläpitäjä

Nimi: Ratchet
Kotisivut: http://elamansignaali.suntuubi.com/

27.12.2014 21:30
Kiinnostaisiko rotilla rooliminen? Vai olisivatkos pesukarhut kivempia? Pidätkös kenties tavallisesta susiroolipelistä, vai kallistutko enemmänkin hevosten puolelle? Se on aivan sama, sillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälaisen roolipelin Ratchet perustaa vuoden 2015 puolella..
.. Äänestämän siis!

Nimi: Usva
Kotisivut: http://tuhatjalka00.suntuubi.com/

25.12.2014 20:28
TERVETULOA!

Olet saapunut Tuhatjalkaan, roolipeliin, jossa voit tehdä ihan millaisen olion vain! Tavallinen ihminen on kuitenkin kielletty, tämä on erittäin erikoinen rope. Sinut toivottavat tervetuleiksi ylläpitäjät Epsuxx ja Usva!

Nimi: Danae
Kotisivut: http://evely.suntuubi.com/

23.12.2014 11:14
Olette osa Danaen mainosmaratoonia, pahoittelut siitä.

Evely on vuoden 2013 loppupuolella huolella väsätty listaus ja arvostelusivu, johon kuitenkin ylläpitäjän kiinnostus loppui kesken. Ylläpitäjä piti vuoden tauon, jonka aikana kuitenkin päätti laittaa Evelyn uudelleen pystyyn entistä ehompana, pelkkänä arvostelusivuna. Tilaa arvostelu - saat sen varmasti.

Nimi: Chiera
Kotisivut: http://valkohohde.suntuubi.com/

21.12.2014 22:06
Valkohohde on ketturoolipeli, jonka pohjana on käytetty Erin Hunterin Soturikissat-sarjaa, mutta itseasiassa roolipeli on täysin muunneltu versio siitä. Suurimmaksi eroksi voimme varmaankin todeta, että Valkohohteessa pelataan kaikenlaisilla kettumaisilla eläimillä (naalista ja harmaaketusta fennekkiin).

Jos kiinnostuit - tai vaikka et kiinnostunutkaan - olet aina tervetullut vierailulle.

Nimi: Luna
Kotisivut: http://snowwave.suntuubi.com/

18.12.2014 20:19
Hei ja tervetuloa käymään virtuaalitalli Snowwavella! Snowwave on hevosten virtuaallinen pelastuskoti, ja autamme hevosia parhaamme mukaan. Jos et hoitajaksi halua, niin tulisitko edes vierailulle jättämään oman kavionjälkesi vieraskirjaan?:)

Nimi: Janna, yp
Kotisivut: http://ratsutilarope.suntuubi.com/

17.12.2014 21:26
Hei sinä! Kyllä juuri sinä siellä ruudun toisella puolen!
Oletko kiinnostunut roolipelaamisesta? Jos olet meillä on tarjota sinulle juuri oikea paikka! Haluatko roolipelata normaalia talli elämää ja sen yllättäviä käänteitä? Eikä unohdeta suhde kiemuroita, draamaa, romantiikkaa ja mitä ikinä te pelaajat keksittekään! Vielä hieman keskeneräinen sivusto kaipaisi paljon aktiivisia liittyjiä! Tule vaikka edes mainostelemaan sivujasi! :)

Nimi: Toffee
Kotisivut: http://cottoncandy.suntuubi.com/

16.12.2014 16:43
Kukas siellä?
Aivan, sinähän siellä, valmiina astumaan sisään tänne, Cotton Candyyn, jonka löysit ihan sattumalta, eikö vaan? Noh, ei sillä väliä, pääasia että olet täällä ^-^ Sinua on nimittäin odotettu, tiesitkös sitä? Sillä kaikki vierailijat ovat erittäin tervetulleita tänne.

Cotton Candy on sekasivu, ja se siis tarkoittaa, että täältä löytyy vähän kaikenlaista. Ehkäpä jokunen piirrustus, valokuva, blogipäivitys tai jotain! En valitettavasti paljasta, mitä täältä löytyy :P Sen saat itse käydä katsomassa, ja kategoriassa :D :3 :) niitä luultavasti parhaiten on katseltavissa.

 

Tämä talli on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2019 Huurteinen - suntuubi.com