Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vieraskirja

 

Välttäkää seuraavia:

  • mainoksia, koska mainosvieraskirja
  • rumaa kielenkäyttöä, muiden haukkumista tai muiden nimimerkeillä esiintymistä.

Sen sijaan palautetta saa aina antaa, niin hyvää kuin huonoakin, kunhan sen osaa kertoa rakentavasti. Haukkuminen lyttyyn on eri asia kuin rakentavan palautteen antaminen. :)

Sivun koristekuva: Tambako the Jaguar lisenssi

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Kiwie
Kotisivut: http://www.estepoju.suntuubi.com/

24.02.2015 16:56
Hellurei ja hellät tunteet? (Tai jotain sinneppäin.) :D

Olisikos sulla aikaa tehdä ulkoasua hevoseni sivulle? Ongelmana on etten itse osaa ulkoasuja tehdä eikä kellään ole aikaa tai kiinnostusta.
Ulkoasussa ei tarvitsisi edes välttämättä olla kuvia, kunhan siinä olisi ylägrafiikkana v-hevoseni nimi.
Toivottavasti olet kiinnostunut, mutta jos et ole, niin ei se mitään. (Minulla ainakin on hirveästi kiireitä.)

-Kiwie

Nimi: Aline
Kotisivut: http://vocalove.suntuubi.com

19.02.2015 19:52
Tässä tilaamanne arvostelu. Arvostelu löytyy kokonaisuudessaan myös VocaLoven sivuilta.
Linkitättehän VocaLoven mahdollisimman pian? :)

ARVOSTELU:
Ulkoasu: Kaunis ulkoasu, joka on harmoniassa muun tyylittelyn kanssa. Paljon kuvia, eikä liikaa tekstin turhia muotoiluja.

Tekijänoikeudet: Kunnossa.


Yleisarvostelu:

Plussat:
+ Paljon kuvia ja kattavat kuvaukset. Laatuun on selkeästi panostettu. Lisäplussaa alueen kartoista.

+ Päivitykset merkitty selkeästi ylös.

+ Laajat susien kuvaukset sekä erittäin laadukkaat ja hyvin päivitetyt hoitajien kaapit

+ Persoonallisuutta ja luovuttaa on käytetty sivujen luomisessaMiinukset:
- Hoidettavia melko vähän ja niukasti juuri nyt käynnissä olevaa muuta toimintaa (kilpailut yms.)

- Susilla hevosten varusteet/ratsastaminen pisti aluksi hiukan silmään, mutta siitä huolimatta pojoja persoonallisuudesta.


Arvosana: 10- (Erinomainen)


Arvostelu tehty: 19.2.2015. || Arvostellut: Aline.

Vastaus:

Kiitoksia arvostelusta! :)

- Zaaga

Nimi: Víva VRL-13593
Kotisivut: http://pirunluoto.suntuubi.com

09.02.2015 22:45
Heippa!

Satuin monennen kerran kulkemaan ohitse, kun päätin nyt rustailla jotain vieraskirjankin puolelle. Erittäin kivan oloiset sivut ja hauska aihekin vaikka sinänsä minun makuun liian epärealinen. Susilla ratsastamista, heh :D
Onnea ja menestystä näille sivuille! :3

Vastaus:

Moikka!
Kiitoksia paljon kehuista, onnea myös sinne Pirunluotoon. :)

- Zaaga

Nimi: Bloody

06.02.2015 20:08
Olen pahoillani, mutta...
Nyt kävi näin että...
Minulla on tullut yhtäkkisesti ihan hirveästi kokeita, kiireitä ja sen sellaista, avasin tuossa juuri oman tarinaroolipelinkin, niin kaikki aika menee joko IRL -elämään tai sen tarinaropen päivitykseen. Tämä johtuu vain ajastani, ja kun on vähän aikaa myös inspiraatio jää vähäiseksi. Anteeksi, olen todella pahoillani, mutta en nyt vain voi ajanpuutteelleni mitään. Anteeksi, kun joudun eroamaan vielä näin aikaisinkin...

Vastaus:

Asia selvä. :c Harmi tosiaan että eroat ja vielä näin aiksin heti liittymisen jälkeen, mutta eipä sille aina mitään voi. :/
Hyvät jatkot ja toivottavasti kokeet hellittävät ja kiireet laskevat. :)

- Zaaga

Nimi: Bloody

01.02.2015 21:59
Oon oikeesti tosi pahoillani ku en oo tehny tarinaa.. Oon ollu vähän kipee ja viikonloppuna on ollu paljon menoja. Yritän jatkossa olla aktiivisempi, mutta nyt tosiaan kirjoitan tarinan (vaikken usko, että siitä tulee kamalan pitkä..)

Vastaus:

Ei haittaa, ei tarinaa heti ensimmäisenä päivänä ole pakko tulla valmiiksi. :) Ja mielummin sitten käytät enemmän aikaa ja hyvään ja panostettuun tarinaan, kun sutaiset pakotettuna monta lyhyttä ja huonoa tarinaa. c: Eli en ole niin tarkka tarinoiden suhteen, kunhan itse tykkää kirjoittaa ja siitä ja hyvä mieli jälkeenpäin! ^^

- Zaaga

Yksityinen viesti

29.01.2015 17:10

Nimi: Tatti/Ellen

28.01.2015 19:29
Kyselisin vähän noista tunneista..
Eli onko täällä Huurteisessa joka päivä ratsastustunteja joillekin vakioryhmille vai pitääkö joka tunnille ilmoittautua erikseen? Vai onko tuntisysteemi edes sellainen, pidetäänkö niitä ollenkaan? Ja sitten vielä että pitääkö hoitajien käydä joka päivä puhdistamassa hoitsujensa karsinat yms. ja millainen vastuu liikutuksesta on?
Kiitos jos vastaat taas näihinkin! ^.^

Vastaus:

Moikka! c:
Ratsastustunnit on vielä kehitteillä, mun pitäisi kirjoittaa niistä ensiksi joku tietoteksti. Mutta siis ratsastustunneilla käy tietyt ryhmät, ja niihin ryhmiin voi sitten ilmoittautua. Eli jokaiselle tunnille ei ilmoituta erikseen. Jos nyt haluat kirjoittaa tarinaasi nyt ratsatustunnista, voit olla aika vapaa sen kanssa, kun kerta kunnon ohjeita en ole kerennyt tekemään. :)

Hoitajien ei ole pakko käydä joka päivä, mutta esim. 3-5 päivää viikossa on hyvä määrä. Mutta toki jos joka päivä haluaa käydä, niin mikäs siinä! :)

Toivottavasti auttoi. ^^"

- Zaaga

Nimi: Bloody

27.01.2015 20:47
Joo,ehkä teen silleen että eilen oli vaik eka päivä. :3 Sori jos sit tulee kirjotusvirheitä, kun mulla on sairaan ärsyttävä näppäimistö..

Vastaus:

Asia selvä. :) Ja kunhan kirjoitusvirheitä ei ole jokaisessa sanassa niin voit olla huoletta. ^^

- Zaaga

Nimi: Zaaga

27.01.2015 06:22
KIRALLE:

Lomakkeesi on hyväksytty, lisään tarvittavat tiedot myöhemmin tänään päivällä. :)

Nimi: Bloody

26.01.2015 22:56
En valitettavasti tänään ehtinyt kirjoittaa, eikä inspiraatiotakaan ollut.. :(

Vastaus:

Ei haittaa ollenkaan, ei tarinan päivässä tarvitse syntyä. :) On täällä hoitaja, joka ei ole ensimmäistä tarinaansa kuukauteenkaan kirjoitellut.. Joten huolestumiseen ei ainakaan ole aihetta. c:
Ja tosiaan, jos haluat enemmän höpötellä ja jutustella muiden hoitajien kanssa, niin tuonne hoitajien nurkkaukseen kannattaa suunnata. >:)

- Zaaga

Nimi: Bloody

25.01.2015 22:56
Joo hyvä :) Kirjoittelen hoitotarinan heti huomenissa :) Varmistan vielä, että voinhan kirjoittaa ensimmäisen tarinani sillä tavalla, että olen niinku jo pari päivää hoitanut Arusta?

Vastaus:

Voit kirjoittaa hoitotarinan niinkin. Parempi vielä jos vaikka laitat tarinan sekaan jonkun pienen kertauksen kahdesta päivästä, esim.: "Kaksi päivää sitten sain hoidokikseni Aruksen. Se on aivan ihana susi! Kävin harjaamassa ja muuten hoitamassa sitä. Tänään ...". Mutta ei ole pakollista, tee miten itse tykkäät. 8)

- Zaaga

Yksityinen viesti

25.01.2015 19:12

Nimi: PerleDuDragon

25.01.2015 19:03
Onkos Huurteiseen tulossa lähiaikoina uusia susia?

P.S
Jos hyväksyt apua voisin luoda jonkun uuden suden tiedot Huurteiselle?

Vastaus:

Yksi uusi pentue ainakin pitäisi olla tulossa, ja niille olen jo saanut kirjoiteltua tietoja aika hyvin. :) Mutta voin vinkkaista, jos apua tarvitsen!

- Zaaga

Yksityinen viesti

25.01.2015 16:46

Nimi: Bloody

24.01.2015 21:17
Voi ei en muistanu laittaa yksityiseks!!! D:

Vastaus:

Ei haittaa. ^^

- Zaaga

Nimi: Bloody

24.01.2015 21:15
Tän on muutes sitte pakko kelvata, nimittäin oon tehny tätä koko päivän :'D :

Nimimerkki: Bloody

Sivu tai sähköposti, josta sinut saa kiinni: pihkakorva.suntuubi.com

Miksi juuri sinut pitäisi ottaa Huurteiseen hoitajaksi?: Koska lupaan olla aktiivinen kirjoittaja, mukava enkä kiertele kaikkia vastaantulevia vaan olen mahdollisimman sosiaalinen muitakin hoitajia kohtaan ja hoitaisin tietenkin suttani huolellisesti ja hyvin.

Miksi haluat juuri sen suden hoidokiksesi, minkä haluat?: Koska minun mielestäni Aruksella on mahtava luonne, ja on se aika suloinenkin. Juuri sen tyyppinen luonne on minun makuuni, ja mielestäni urossudet ovat naarassusia mielenkiintoisempia ja haasteellisempia.

HOITAJATIEDOT

Hoitajanimi: Diana Sara Sipilä

Perustietoja:
Dianan äiti on amerikkalainen ja isä on suomalainen. Suurimman osan viisitoistavuotisesta elämästään on Diana viettänyt äitinsä kotimaassa Amerikassa, noin kymmenen pitkästyttävää vuotta, kunnes Dianan isä ja äiti erosivat. Dianan isä halusi muuttaa takaisin Suomeen, mutta Dianan äiti halusi jäädä Amerikkaan. Diana sai valita, jäisikö suurkaupunkiin Amerikkaan, jossa tällä ei ollut lainkaan kavereita, vai Suomeen, jossa tämä ei ole ikinä ollutkaan. Diana halusi mennä Suomeen, sillä Amerikassa häntä vain kiusattiin, kun hän osasi niin huonosti kieltä, mitä siellä puhuttiin, sillä pienenä hän oli oppinut enemmän Suomea isältään. Lentokoneessa Dianalla oli hetki ikävä äitiään, jota tämä näkisi vain harvoin, mutta itseasiassa oli paljon mukavampaa muuttaa Suomeen. Asuttuaan noin vuoden Suomessa, hän sai parhaan kaverinsa Liisan. Liisa oli hänen bestiksensä pitkään, siihen asti, että Diana ehti täyttää neljätoista, kunnes Liisa muutti pois paikkakunnalta. Pois Lapista, eteläisemmän Suomen lämpöön rikkaiden vanhempiensa tahdosta. Liisan muutto mursi Dianan sydämen täysin, ja hänestä tuli taas välttelevä, epäsosiaalinen ja tiuskiva ihminen. Dianan ollessa niin yksinäinen, tämän isä oli löytänyt Huurteisen, sillä tiesi tyttärensä rakastavan eläimiä enemmään kuin mitään muuta maailmassa Liisan jälkeen. Koulussakin tyttö pärjäsi huonosti, ja isä halusi tytön olevan onnellisempi. Diana tuli myös hyvin toimeen eläinten kanssa, joten isäkertoi tytölleen mihin paikkaan Diana pääsisi katselemaan, mikäli tämä haluaisi hoidokin, josta huoehtia ja jolla jopa ratsastaa. Tottakai Diana innostui ideasta, vaikka olikin masentunut. Diana siis meni isänsä kanssa Huurteiseen katselemaan, ja lopulta tyttö päätyi Arukseen. Tuon ihanan suden tyttö halusi hoidokikseen, ja onnekseen hän sen myös saikin. Kun Diana liittyi Huurteisen hoitajaksi, tämän elämä parani, tosin tyttö oli jo viidentoista ja joutuisi kohta lukioon tai minne tämä ikinä menisikään. Diana ei kuitenkaan halunnut enää murehtia.

Diana on melko epäsosiaalinen, välttelevä eikä puhu paljoa, ja miettii hyvin tarkoin, mitä suustaan päästää. Vaikka Diana puhuisikin jollekulle, hän ei ikinä katsoisi ketään muuta ihmistä silmiin kuin isäänsä, Liisaa tai eläimiä, ei edes itseään. Häntä pelottaa aina katsoa itseään peilistä, itseasiassa Diana pelkää melko kaikenlaista. Pimeää, korkeita sekä ahtaita paikkoja. Diana saa melko helposti paniikkikohtauksia ja pyörtyy usein. Hänen yleisin rauhoittumistapa on mennä ulos, keskelle metsää, eläinten seurassa. Diana on viimeksi varmaan huutanut vuonna nakki ja muusi, sillä huuto ei kuulu tämän paniikkikohtauksiin tai ainakaanjos tämä on ihmisten ilmoilla. Joskus ulkona, aivan yksin tämä saattaa purkaa tunteitaan karjuen tyhjyydelle. Mutta jos Dianan oppii tuntemaan, hän ainakin yrittää olla mahdollisimman ystävällinen ja kohtelias, eikä valehtelisi missään tapauksessa. Tämä osuus ei ole kuitenkaan vuoteen päässyt Dianassa esille, ei sen jälkeen kun Liisa poistui tämän elämästä. Mutta juuri tällä hetkellä hän haluaa viettää aikaa vain hoidokkisutensa Aruksen kanssa. Huumorintajuiseksi en tätä ihmistä ehkä luokittelisi, pikemminkin sen vastaiseksi. Mutta jos voittaa Dianan luottamuksen, hän on aivan kuin eri ihminen. Mutta jos luottamuksen saa, ja sitten menettää, ei hyvää seuraa. Jos luottamusta ei koskaan saa, on sekin parempi kuin voittaa, ja hävitä. Ainoat, kehen Diana on lähiaikoina tottunut luottamaan on tämän isä ja eläimet, vaikka tytöllä ei olekaan omakotitalossaan kuin kaksi maailman suloisinta maatiaiskissaa, jotka hän sai kun oli kolmentoista; Milli ja Mirri, harmaaraidalliset naaraat.

Tyttö on melko lyhyt ja hoikka ruumiinrakenteeltaan. Kauniiksi ei häntä voi kovin luonnehtia, ainakaan jos Dianalta itseltä kysytään. Ryhti on tytöllä yleensä ihan hyvä, mutta muiden ihmisten nähden hän näyttää ihan J - kirjaimelta väärin päin. Dianalla on kirkkaat, miltei jäänsiniset suuret silmät ja tummat kulmat. Dianan ripset ovat melko haaleat, mutta luonnostaan pitkät ja paksut. Tällä on pitkät, hyväkuntoiset, luonnostaan hiukan lainehtivat, tummanruskeat hiukset, jotka ovat myös hiukan punertavat. Dianan iho on vaaleaa, miltei kalpeaa. Kasvot ovat melko ympyränmuotoiset, nenä on pieni ja huulet ovat ohuet ja hyvin vaaleat. Tytöllä on melko pitkät jalat, mutta voimaaniistä ei löydy, paitsi jos tarve vaatii. Dianan kynnet ovat pitkät ja hyväkuntoiset, sillä hän lopetti kynsien pureskelun jo kun oli kolmetoista. Vaatetuksesta voi sanoa sen verran, että Diana ei tajua muodista mitään. Hän käyttää aina niitä samoja, mustia ihonmyötäisiä farkkuja tai college - housuja. Paita on yleensä pelkkä toppi kesäisin, muutoin harmaa, pari kokoa liian iso huppari. Dianan naamataulua katsoessa ensimmäisenä tulee mieleen tympeä, miettivä ja suurinpiirtein mykkä, jotenkin surumielinen tai jopa vihainen. Ei mitenkään eloisa, iloinen ja naurava katse, ja Dianan huumorintaju onkin melko huono. Tyttö on noin 160 senttimetriä pitkä, ehkä vähän alle sen.

Muuta: Dianan nimi lausutaan "Daiona".

Susi, jonka haluat hoidokiksesi: Huurteisen Darius "Arus" uros

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa hoitajaksi~ Lisäilen kaappisi tässä heti paikalla. c:

- Zaaga

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://huurteinen.suntuubi.com/

24.01.2015 16:40
Kiralle, joka lähetti viestinsä yksityisenä:

Kyllä. Voit laittaa lomakkeen tänne yksityisellä vieraskirjaan. :)

Yksityinen viesti

24.01.2015 15:00

Nimi: Bloody

24.01.2015 12:14
Kiitos. Juu, mutta siis teen hakemuksen kun pääsen kotiin koneelle kun nyt olen kännykällä moottoritiellä ja netti tökkii niin ei voi oikein tehdä. Mutta tänään kuitenkin hakemuksen teen, joskus iltapäivällä.


Vastaus:

Joop, odottelen innolla hakemusta! :)

- Zaaga

Nimi: Bloody

22.01.2015 20:07
Muuten.. Mitä siihen hoitajahakemuksen pitää laittaa? Onko täällä jossain joku lomake? :'D

Vastaus:

Tälläiset tiedot:

PERUSTIEDOT

Nimimerkki: Nettinimimerkkisi.

Sivu tai sähköposti, josta sinut saa kiinni: -

Miksi juuri sinut pitäisi ottaa Huurteiseen hoitajaksi?: Tämä vaikuttaa paljon hoitajien valintaan!

Miksi haluat juuri sen suden hoidokiksesi, minkä haluat?: Pelkkä "söpö ulkonäkö" ei kyllä riitä, kunnon perustelut.

HOITAJATIEDOT

Hoitajanimi: Nimi, jolla hoidat suttasi. Tämän pitäisi olla jokin oikeaa nimeä vastaava, mutta sen ei ole pakko olla suomalainen.

Perustietoja: Luonne, kenties vähän menneisyyttä (jos se on jollakin tapaa erikoista ja merkittävää) ja ulkonäkö. Erottele eri tiedot kappalein! Vähimmäis sanamäärä on noin. 100-200 sanaa, en ole näissä niin tarkka. Laita myös hoitajan ikä.

Muuta: Jotain muuta tarpeellista kerrottavaa?

Susi, jonka haluat hoidokiksesi: Sen suden kokonimi ja sukupuoli.

Nimi: Kira

22.01.2015 19:56
Heii :) Tosi mahtavat sivut! Nämä ovat ensimmäiset ja todennäköisesti ainoat tämän kaltaiset sivut joihin olen törmännyt :) Rakastuin paikkaan täysin vaikka se ei olekkaan ihan täysin minun mieleeni, mutta en anna niiden pienten yksityiskohtien häiritä :) Olen tässä vähän aikaa stalkannut jos se hoitaja hakua aukeasi, mutta eipä ole :). Mutta kuitenkin olin kiinnostunut Aruksesta, mutta tuo Bloody taisi kuitenkin ehtiä ensin :). Kyllä Aksukin vaikutti ihan mukavalta :). Omasta mielestäni tuo kuulostaa jotenkin töksöltä :/. Mutta ihana paikka joka tapauksessa ja varsinkin kun rakastan susia todella paljon niin tämä on todella hieno idea ja tosi omaperäinen :)


Vastaus:

Heips! Kiitoksia hirmuisesti kehuista. :) Hoitajahaku alkaa varmaan jälleen pian, jos susikatraamme saa täytettä.. ;) Arus tosiaan on nyt Bloodylle, mutta jos Aksun tahdot niin mikä ettei! c: Ja jälleen oikein lämmin kiitos!

- Zaaga

Nimi: Bloody

22.01.2015 19:16
Juu. Teen hoitajahakemuksen mielelläni joskus puolen tunnin tai tunnin päästä. :)

Vastaus:

Okei, selvä homma! :)

- Zaaga

Nimi: StarestBlou

22.01.2015 15:20
Arua ja Aksu ois kivoja. saisinko ne?

Vastaus:

Sutemme eivät ole myynnissä. :)

- Zaaga

Nimi: Bloody

21.01.2015 19:24
Hei. Ensisilmäyksellä olin sillee et vau, miten joku on keksiny ja jaksanu tehä tällasen. Mut sotku pääsin pidemmälle..

Ihastuin koko paikkaan ihan täysin! Etenkin Arukseen. Tekisin mielelläni vaikka heti hoitajahakemuksen, mutta juuri nyt aika ei riitä. Teen varmasti hakemuksen huomenna, ellei joku ole ehtinyt jo viedä ihanaa Arus - sutta. Mutta kuitenkin - aivan mahtava ja omaperäinen paikka.

Terv. Bloody

Vastaus:

Moikka!

Ihanaa että pidät Huurteisesta ja syvä kiitos! :) Jos tahdot Aruksen hoidokiksesi niin miksei, lähetä vain hoitajahakemusta tulemaan tänne vieraskirjaan yksityisellä. Eipä se haittaa vaikkei nyt virallisesti hoitajahakemuksetkaan ole käynnissä - jos innokkaita hoitajia löytyy vaikka heti, niin miksi heitä kieltämäänkään! c: Odotan innolla. :)

- Zaaga

Nimi: Adele
Kotisivut: http://poimittaislinja.suntuubi.com/

18.01.2015 11:01
Hei!
En löytänyt laatimaani arvostelua sivuiltanne. Olettaisin että se olisi kuitenkin arvostelut&palaute-osiossa? Muistathan kuitenkin linkittää sen sivuillesi! :)

Vastaus:

Moikka!
Ohhoh, en ees huomannut! Lisään sen arvostelun näkyviin heti. ^^"

- Zaaga

 

Tämä talli on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2019 Huurteinen - suntuubi.com