Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tervetuloa!

Havumetsän pitkät oksat kaartuvat yllesi, lumi narskuu pitkävartisten kenkien alla. Kaukaa kuuluu ulvontaa, josta tiedät olevasi pian perillä. Askeleesi nopeentuvat juoksuksi. Pian suuret metalliaidat paljastuvat puiden takaa ja erotat valkean lumen seasta suurikokoisen, tumman karvan omaavan lumoavan suden. Sen keltaiset silmät kohdistuvat omiisi ja huulillesi kaartuu hymy - jälleen yksi tallipäivä edessä!


Olet saapunut lävitse vihreiden havumetsien Huurteisen susivirtuaalitallille, kuvitelluille Hopeajärven maisemille Suomen Lapissa!

Huurteinen on uudenlainen virtuaalitalli, jossa useimmista virtuaalitalleista poiketen tallin eläinasukkeina toimivat sudet. Huurteisen sudet ovat jalostettu kestäviksi, hieman normaalia sutta suurikokoisemmiksi ja näin ollen ne ovat mahdollisesti ratsastettavissa. Tallin päätoimintona on tarjota innokkaille mahdollisuus päästä hoitamaan jotakuta susista omana hoidokkinaan - tarkoittaen, että Huurteiseen otetaan jokaista sutta kohden yksi hoitaja! Harrastamme toki myös näiden upeiden eläinten kasvattamista ja saatamme järjestää tallilla kisojakin hoitajillemme ja toki myös muillekkin kävijöille.

Toivotan sinut vielä siis kerran tervetulleeksi, astuhan sisälle talliin ja tutkit paikkoja tarkemmin! Ja niin, painathan tassunjälkesi vieraskirjaan tai kerrot palautetta sivuista - arvostamme sitä! :)

- Zaaga

Päivitysloota

Tästä laatikosta löytyy kaikki päivitykset, rullailemalla alemmas löytyy vanhemmat päivitykset.

2015

13.2: Darius ja Damla astutettu, pennut syntyvät maaliskuussa! :)

8.2: Hieman - köhköh - myöhään valittu tammikuun kuukauden hoitaja on nyt selvillä. 8)

7.2: Diana erosi joukostamme, peruspäivittely hoidettu. 

4.2: Pitkästä aikaa päivittelen! Kiran ja Dianan tarinat arvosteltu. :)

27.1: Ohoh, oon unohtanut päivitellä! Kaksi uutta hoitajaa on löytänyt tien joukkoomme, tervetuloa Kira ja Diana! c:

24.1: Normaalia päivittelyä, 

17.1: Pitkästä aikaa päivittelen! Kaikenlaista sekalaista hommailin, poistin Kristiinan hoitajista ja arvostelin yhden tarinan yms.

6.1: Viekkuun vastailua yms. muuta normipäivitystä~

3.1: Ympäri sivua on tehty muutoksia, esim. hoitajien nurkkaus on muuttunut ja esittelyyn on ilmestynyt uusia sivuja tutkittavaksi. :)

1.1: Hyvää uutta vuotta ihan kaikille! :) Ympäri sivua on tehty päivityksiä, ja myös kuukauden hoitaja on valittu!

2014

30.12: Peruspäivittelyä~

22.12: Ei sen ihmeempiä ole tapahtunut, aika on kulunut nopeasti ja ihan kohtahan on jo joulu! 8)

14.12: Jälleen yksi tarina luettu + arvosteltu! Ihanaa tahtia näitä tarinoita tulee, hyvä hoitajat. c:

9.12: Kaikki hoitajat ovat saaneet kaapit ja ensimmäinen tarina on arvosteltu + ansaitut palkinnot lisätty kaappiin! :) Lisäilin myös merkeille nimiä, siinä näkeekin sellaisen ihmisen jälkeä joka ei nimissä usein loista.. :D

8.12: Ensimmäinen hoitajahaku on nyt suljettu! Hoitajaksi päässeet saavat viestiä ja heille tehdään kaapit, kunhan ilmiottavat vain tänne olemassaolostaan. :) Onnea kaikille!

6.12: Oho, en olekkaan kirjoittanut päivitystä melkein viikkoon! Mutta kuitenkin, oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! 8) Paljon on tullut viestejä ja hoitajalomakkeita, myös linkinvaihtajia ja yhteistyöläisiä, ihanaa! c: Maanantaina julkaisenkin sitten uudet hoitajat, eli vielä kerkeää mukaan. :) Ps. Jälleen lisäilin sivulle asioita, joita olin unohtanut aiemmin laitella. :)

+ Uusia merkkejä ja susia ikäännytetty. c;

1.12.2014: Ensimmäinen päivä joulukuuta! ♥ Saatiin ensimmäinen yhteistyöläinen, Jealous ja koitin myös mainostella, että saataisiin lisää hoitajahakemuksia tulemaan. :)

30.11.2014: Kiitos ihanista vieraskirjaviesteistä ja lomakekkin on jo tullut <3 Tajusin vasta äskettäin, etten edes ollut tehnyt vielä paikka, jossa susia voi hoitaa! No, asia on nyt hoidettu 8) EDIT: Lisäsin runsaasti merkkejä ja laitoin koristekuvia sivuille sekä lumisateen koristeeksi. c: EDIT2: Eeeh, innostuin oikein kunnolla noiden merkkien kanssa ja nyt niitä sitte on oiva kasa. :D Mutta lisääkin on tulossa, ettei tekeminen lopu kesken~

29.11.2014: Ensimmäinen susista on valmis, tosin vielä tavarat täytyy käydä hankkimassa joko Mestystä tai Equestrian Pro:sta. Susia on näillä näkymin tulossa ensimmäiseksi viisi. EDIT: Tavarat kaikille susille hommattu. 

EDIT2: Kaikki sudet on nyt lisätty! Hoitajat voivat nyt lähettää lomakkeita, lisään vain karsinajärjestyksiä yms. satunnaisia juttuja ja alan sitten mainostamaan. c;

25.11.2014: Sivut ovat susia ja pientä viilausta vaille valmiit! Otamme jo ilomielin linkinvaihtajia ja yhteistyöläisiä, toiminta on avattu kunhan saamme vain asukkeja talliin. ;)

Linkit

Yhteistyö: Jealous, ?, ?
Linkinvaihto: Kolsvart, Vuohinen, Chae-Ji, Graceland, ?

Enemmän linkinvaihdosta & yhteistyöstä

Tekijänoikeudet

Arvostelut & palaute

Palvelut

  Pankkinamme toimii Jupiter. Tilinumero: 5290-1370
  Varusteliikkeinä toimii Equestrian Pro ja Mestyn Varuste.
  Susiamme hoitaa Always Clinic.
 

Sivun koristekuva: Dennis Matheson | lisenssi

 

Tämä talli on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2019 Huurteinen - suntuubi.com